klanten

STERK IN COMMUNICATIE

Jeanine combineert een sterk inhoudelijke visie met een scherpe manier van produceren. De inhoud staat voorop en zij zoekt altijd naar mogelijkheden. Sterk in communicatie en met oog voor detail.

Ewout Genemans CEO No Pictures Please

UITSTEKENDE PRODUCENTE

Ik heb het genoegen gehad om met Jeanine te werken toen we haar als producente en MD aanstelden voor Sultan Sushi NL. Jeanine is er in geslaagd om in zeer korte tijd Sultan Sushi NL uit te bouwen tot een rendabel en succesvol productiehuis. Ze is een uitstekende producente, met sterke creatieve en organisatorische vaardigheden. Ik heb heel graag met haar gewerkt.

Johan Tuyaerts ex-CEO Sultan Sushi Benelux

AANWINST VOOR HET BEDRIJF

Jeanine is gedreven, efficiƫnt en betrouwbaar. Ze was een aanwinst voor het bedrijf.

Johan Tuyaerts ex-CEO Sultan Sushi Benelux

PASSIE VOOR HET VAK

Ik heb met Jeanine gewerkt aan het NET5 programma Het Blok. Voor mij als presentator was het fijn om met haar te werken omdat zij heel duidelijk was en creatief meedacht aan oplossingen met betrekking tot de presentatie. Zij straalde echt passie voor het vak uit.

Erik van der Hoff presentator Het Blok

BIJZONDER GEDREVEN

Ik ken Jeanine als bijzonder gedreven persoon. Recht door zee, vast van afspraak, iemand van wie je weet dat het goed komt. Steeds strevend naar het beste team, zorgt ze voor kwalitatief hoogstaande programma’s.

Stef Soetewey CEO Kanakna Belgiƫ (Zodiak)